zeolit

Activ Protect Zeolit 200 grame pulbere

Promotie 3+1 GRATIS

Pret pachet promotional: 300RON

Economisiti 100 RON

biosistem

Preţ: 100 RON

 

Preţ: 100 RON


activ-protect-zeolitActiv Protect Zeolit 200 grame pulbere este un produs natural ce lucreaza la nivel celular, utilizat pentru detoxifierea organismului si restabilirea echilibrului pH-ului (nivelul optim al pH-ului este 7.35 – 7.45).

Activ Protect Zeolit 200 grame pulbere este un zeolit mineralizat ce poate fi folosit pentru afectiunile de artrita si candidoza.

Produsul Activ Protect Zeolit 200 grame pulbere ajuta la eliminarea toxinelor din organism, ajutand organismul sa imbunatateasca toate functionalitatile.

Datorita consumului tot mai bogat de grasimi, alimente rafinate, a produselor chimice, lactatelor grase, produselor pline de E-uri ( conservanti si indulcitori ), a fructelor si legumelor tratate cu ierbicide si pesticide, precum si cresterea utilizarii cosmeticelor, detergentilor si produselor utilizate la ingrijirea persoanala, organismul uman are nevoie de un proces de detoxifiere complet.

Tratamentul de detoxifiere al organismului prin Activ Protect Zeolit 200 grame pulbere nu trebuie sa inlocuiasca regimul alimentar echilibrat.

 

Detoxifierea organismului folosind Zeolir

 

 

Compozitia produsului Activ Protect Zeolit 200 grame pulbere

 Compozitie Activ Protect Zeolit 200 grame pulbere

 

Contraindicatiile produsului Activ Protect Zeolit 200 grame pulbere:

 

Contraindicatii Activ Protect Zeolit 200 grame pulbere