Argintul coloidal face trimitere la argintul sub forma de nanoparticule si ioni care ajunge sa fie dispersat in lichid. Acest argint coloidal este, de fapt, o substanta pura naturala in proportie de 100% cu efecte asupra unei gama variate de bacterii ducand la stimularea vindecarii tesaturilor care au suferit vatamari. Administrat in conformitate cu prevederile specialistilor, acest produs nu prezinta niciun risc asupra starii de sanatate a vreunei persoane.
Dupa cum probabil se stie, astazi, medicina recurge la argint pentru rolul sau, in calitate de dezinfectant cu spectru larg, dar si in stomatologie la implanturile dentare, in consumabilele medicale si in bandaje si unguente. Aceasta dispersie lichida de argint elementar ce poarta denumirea de argint coloidal este cunoscut pentru efectul sau de germicid rapid capabil sa duca la disparitia a peste 600 de tipuri de microbi sub forma de stafilococi, virusi, bacterii, ciuperci etc.
Este important de stiut ca acest argint coloidal este, in genere, un produs electrolitic care prezinta surse de tensiune normale. Cu scopul de a evitarea aparitia de compusi nocivi ai argintului, in laboratoare, se recurge la apa multiplu distilata cu o conductivitate electrica optima. Pentru un argint coloidal de calitate, este necesar ca puritatea argintului din electrozi si a apei sa fie de  99,999%.
Cum trebuie administrat acest argint coloidal?
Inainte de afla mai multe desprea administrarea acestui argint coloidal, este important de stiut faptul ca acest produs are aplicatii atat ca uz uman (uz intern, pentru dezinfectarea apei, sub forma de picaturi pentru ochi si spray nazal, in deodorante si cosmetice etc.), dar si pentru uz acvaristic si veterinar, uz fitosanitar (in gradinarit si la udarea plantelor) si nu in ultimul rand, uz casnic (in calitate de conservant pentru alimente su dezinfectant pentru diverse obiecte si suprafete).
Persoanele interesate trebuie sa stie cand pot recurge la argint coloidal pentru a trata unele infectii si boli. Daca este vorba despre infectii bacteriene sau virale, se recomanda un tratament de 3 ori pe zi cu o doza de argint coloidal de 25 ppm pe durata a trei zile calendaristice. Dupa cele trei zile, persoanei in cauza i se va administra de 2 ori pe zi doza, dimineata si seara, pana cand se va putea observa o bunatatire a starii de sanatate.
Acest tratament cu argint coloidal trebuie sa se faca in urmatoarele conditii: persoana bea pe stomacul gol doza cu inghitituri mici, iar timp de jumatate de ora, nu se mananca si nu se bea nimic. Inainte de a-l ingera, lichidul trebuie sa fie tinut in gura in jur de 40 de secunde intrucat absorbtia sa are loc inca de la nivelul mucoaselor. Argintul coloidal nu trebuie sa intre in contact cu obiectele din plastic sau metal, si pentru asta, este indicat sa se bea dintr-un recipient de sticla.
Care sunt beneficiile pentru sanatate asigurate de argint coloidal?
Cei care nu au mai recurs pana acum la argint coloidal trebuie sa stie ca acest produs se incadreaza in mijloacele medicale alternative: persoanele care au optat pentru administrarea de argint coloidal sunt multumite de efecte considerandu-l un antibiotic natural exceptional care nu prezinta niciun risc pentru sanatate.
De asemenea, persoanele care aleg argint coloidal pentru uz intern trebuie sa stie ca trebuie sa se prezinte si la medic pentru o monitorizare corecta a starii de sanatate. Fiecare om trebuie sa fie constient ca raspunsul organismului la acest produs difera la fiecare persoana in parte. Discuta cu medicul tau in legatura cu acest produs si fa cea mai buna alegere pentru tine! Iti poti procura si tu destul de usor argint coloidal din magazinul online zeolit-bionatura.ro.
Argint coloidal – un antibiotic natural care nu trebuie sa lipseasca din casa ta!