Prin documentul pus la dispoziţie şi prin conţinutul acestuia este pusă la dispoziţia terţilor utilizatori regulile privind termenii şi condiţiile utilizării site-ului http://www.zeolit-bionatura.ro
Folosirea site-ului (incluzând accesul, navigarea şi cumpărarea de produse de pe site-ul acesta) constituie acordul implicit de respectare a termenilor şi condiţiilor enunţate în cuprinsul documentului acesta cu toate consecinţele şi efectele ce se desfăşoară din aceasta.

Administratorii site-ului http://www.zeolit-bionatura.ro îşi rezervă dreptul de a modifica în orice clipă conţinutul prezentului acord, fără a notifica în prealabil persoanele ce îl utilizează, denumite în continuare “Utilizatori”. Utilizatorii beneficiază de acces permanent la termenii şi condiţiile de folosire a serviciilor, pentru a beneficia de consultare în orice clipă.
Am luat la cunoştiinţă şi îmi exprim acordul următorii termeni şi condiţii:

– informaţiile gasite sau primite pe acest website sau din e-mail-uri nu au rolul de substituire a sfaturilor unui medic specialist.

– dacă am diagnosticări sau sufăr de o boală, trebuie să cer consultul medicului inaintea folosirii acestui produs.

Livrare.

Pentru livrare se va recurge la servicii de curierat rapid (termenul de livare este de aprox. 24 – 48 ore) plata integrală se face în sistemul ramburs (la primirea pachetului). Preţul transportului  NU se include în preţul final al produselor.

Pentru a profita de benficiile unei livrări cât mai rapide, vă rugăm să completaţi formularul incluzând cât mai multe date despre dumneavoastră. Comenzile ce se livrează prin curierat rapid pot fi livrate şi la altă adresă decât cea de domiciliu ( de ex. la serviciu).

Altele

Informaţiile prezentate în cadrul acestui website sunt cu intenţia de a fi cât mai exacte şi având la bază logica şi cunoştiinţele autorilor acestuia dar, responsabilitatea de consultare în prealabil a medicului specialist înainte de folosinţa produselor îi revine exclusiv clientului.

Vă rugăm să va consultaţi cu un specialist înainte de începerea oricarei diete sau regim alimentar. Întotdeauna citiţi informaţiile de pe etichetă, de pe ambalaj şi de pe prospectul ce însoţeşte medicamentul sau suplimentele nutritive.

Datorită diferenţelor ce se găsesc la nivelul fiecărei persoane şi a diferitelor regimuri alimentare şi diete, oferirea unei garanţii cu privire la folosirea produsului nu este posibilă şi ca atare, nu este oferită de către noi.  

Preţurile exprimate şi găsite în acest site sunt în lei (RON) şi includ TVA.

Condiţii de returnare a produselor BionaturaPlus

Renunţarea cumpărării. Consumatorul are dreptul de a opta pentru renunţarea cumpărării fără penalităţi şi fără a invoca un motiv anume, în termenul a 10 zile lucrătoare de la primire a produsului. RETURNAREA PRODUSULUI SE VA FACE ÎN AMBALAJUL ORIGINAL, SIGILAT ŞI FĂRĂ A PREZENTA URME DE UTILIZARE.

Solicitarea de schimbare a produsului este posibilă să fie solicitată de către client în termenul a 10 zile lucrătoare începând de la data în care coletul a fost primit, fără penalităţi şi fără motivări. Prin actul de deschider a ambalajelor individuale în care livrarea produselor comandate a fost făcută, înseamnă că vă exprimaţi acordul cu aceste condiţii de utilizare şi că produsele sunt cele din comandă şi corespund cerinţelor dumneavoastră. În cazul solicitării unui alt produs, diferenţa de preţ va fi achitată, dacă produsul valorează mai mult. În situaţia în care clientul îşi exprimă opţiunea pentru produse mai ieftine, diferenţa de preţ nu va fi returnată. Vânzătorul va expedia produsul solicitat pentru schimbare numai după ce Clientul returnează produsul cumpărat iniţial. Costurile returului şi a transportului pentru produsul ce este returnat şi cel înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de către consumator. Operaţiunea de rambursare a contravalorii produsului ori, după caz, înlocuirea acestuia, va fi realizată în cel mult 30zile îmcepând cu data returului.

Aceste dispoziţii se aplică conf. O.G. 130 / 2000, în cazul de achiziţionare a produselor de pe acest website apelând la tehnicile de comunicare la distanţă. Clientul nu beneficiază de dreptul să opteze decât o singură dată pentru returnare/înlocuire de produse în condiţiile articolului 4, alin. 1, lit. b din O.G. 130 / 2000
Conţinutul website-ului şi drepturile ce ţin de proprietatea intelectuală
Conţinutul prezent în acest site nu poate fi folosit, distribuit, reprodus, transmis şi expus, în alte scopuri decât cele ce sunt expres şi permise legal. Extragerea oricăror informaţii urmată de orice  fel de folosire cu scop comercial ce depăşeşte sfera copiei private ce este reglementată prin legea în vigoare sau pentru vânzare ori licenţierea şi fără a avea în prealabil un consimţământ scris al deţinătorilor drepturilor de proprietate este considerată o încălcare a termenilor şi condiţiilor.
De asemenea, sunteţi de acord să nu afectaţi şi interferaţi în vreun fel cu ce ţine de componenţa de securitate a website-ului, cu elementele ce previn sau restricţionează utilizările sau copierea unui conţinut sau elemente ce întăreşte limitele utilizării websiteului sau a conţinutului cuprins în acesta.
Dreptul pe care consumatorii îl au de a denunţa unilatera contractul
Vă rugăm să vă asiguraţi că aţi verificat specificaţiile produsului şi compatibilităţile acestuia prin vizita paginii producatorului înainte de a-l cumpăra. Raporturile de comerţ dintre cumpărător şi http://www.zeolit-bionatura.ro se găsesc reglementate în mod oficios de catre Ordonanţa Guvernului 130 / 2000, cu privire la protecţia consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.
Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termenul de 10zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, începând de la încheierea contractului.
Administratorul http://www.zeolit-bionatura.ro depune în permanenţă efortur pentru păstrarea acurateţii informaţiilor de pe site, însă uneori informaţiile pot conţine inadvertenţe (specificaţiile sau preţul produselor modificate de către producător fără preavize sau viciate de erorile de operare). Atenţie: fotografiiile şi pozele sunt cu caracter informativ şi pot conţine accesorii ce nu se includ în versiunea standard în pachete.

Frauda
În scopul accesării şi utilizării anumitor secţiuni ale website-ului se poate cere crearea de cont personal. Prin prezenta declaraţi că vă asumaţi integral responsabilităţile pentru tot şi orice activitate realizată prin intermediul contului pe care îl deschideţi pe website şi, în consecinţă, vă sfătuim să vă asiguraţi măsurile de siguranţă ce ţin de parolă sau alte date de acces. În cazul în care securitatea contului deţinut de dumneavoastră este compromisă, trebuie să anunţaţi imediat administratorii site-ului. http://www.zeolit-bionatura.ro nu poate fi tras la răspundere pentru daunele ce survin sau care sunt cauzate terţilor de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Drept aplicabil
Prin utilizarea site-ului http://www.zeolit-bionatura.ro, utilizatorul îşi declară acordul asupra faptului că legile române vor guverna Termenii şi condiţiile de utilizare şi orice dispută de orice natură care poate apărea între utilizatori şi administratorii site-ului http://www.zeolit-bionatura.ro sau partenerii/asociații/afiliații acestuia. În cazul eventualelor conflicte se va încerca în primă măsură o rezolvare pe cale amiabilă a acestora, iar dacă nu va fi posibilă o rezolvare pe cale amiabila, conflictul se va soluționa în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.
Disponibilitățile serviciului
Administratorul site-ului http://www.zeolit-bionatura.ro își rezervă dreptul de modificare și structurare și operațiuni de interfață oricărei pagini sau subpagini a website-ului http://www.zeolit-bionatura.ro în orice moment și la orice intervale de timp alese liber, având dreptul de a întrerupe pe o periodă nedeterminată sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile ce sunt oferite publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabila individuala sau generală.

Conținutul site are caracter informativ faţă de produse şi nu se substituie diagnosticărilor şi/sau recomandărilor medicale de specialitate. Produsele descrise în cadrul acestui site sunt eliberate fără reţetă şi nu au rolul de înlocuire a tratamentul medical de specialitate.
Zeolit-bionatura nu poate fi trasă la răspundere pentru o administrare neadecvată sau incorectă a produselor oferite.
Dacă aveţi întrebări sau nelămuriri în legătură cu aceşti termeni de utilizare, nu ezitaţi să ne contactaţi  la adresa de email :   zeolitbionatura@gmail.com sau telefon 0742858636